Over Kees van 't Hullenaar Hout B.V.

KeesVantHullenaar

Onze groothandel in hout richt zich op verkoop en distributie van hout en plaatmateriaal. Tot onze klantenkring behoren industrie, groothandel, tuincentra, hoveniers, aannemers en de vakman. Door een hoge omloopsnelheid en eigen transport leveringen altijd op tijd in huis tegen een scherpe prijs.

Op 14 september 1992 schreef Kees van 't Hullenaar zich in bij de Kamer van Koophandel als eenmanszaak. Door zijn opmerkelijke bedrijfsfilosofie werd zijn houthandel een begrip in de wereld van 'hout en aanverwante artikelen': Niet zeggen, maar doen. Niet louter hout, maar vooral de klant centraal stellen. Altijd bereikbaar zijn, voor iedere klant. Duidelijk en eerlijk zijn over mogelijkheden en kosten. Staan voor wat je zegt en doet. En blijven investeren in duurzame contacten.


Vanuit het niets bouwde Kees samen met zijn vrouw Diny  een goed lopend bedrijf op. Ondanks haar verlies en kort daarop het afbranden van het bedrijf hield Kees de neus vooruit. Altijd blijven lachen.

Nu werken we met een team van 6 iedere vanaf een mooie nieuwe locatie nog steeds vanuit de zelfde gedachte. Met nu 2500m2 loodsruimte in Elst Gelderland, modern materieel en ervaren medewerkers. Klaar om een volgende stap te zetten in de uitbouw van bediening  van de klanten.

Kees' bedrijfsfilosofie wordt volledig onderschreven door Alfons van 't Hullenaar, Doranne van 't Hullenaar, Adri Davidson-des Celles, Sjoerd Kroon, Kees Derksen en Jonas Wilgenhof. Zij brengen meer mee in het bedrijf dan alleen hun ervaring in de nationale en internationale houthandel. Samen blijven zij vooruit kijken. Altijd gespitst op het verbeteren van de bedrijfsvoering en de bediening van de klant.

Waar vindt u ons?

Kees van 't Hullenaar Hout B.V.
Kolk 4
6662 WE Elst (Gld)

KVK: 73122300 
BTW: NL825816294B01


Kolk 4
6662 WE Elst (Gld)

T: (+31/0) 481 450 350
F: (+31/0) 481 450 340
E: info@hullenaarhout.nl
U bevindt zich hier: Bedrijfsinformatie