slimfix deco

Niet alleen voor uw hout en plaatmateriaal bent u bij Kees van ’t Hullenaar Hout (dé houthandel van Gelderland) aan het juiste adres. Wij leveren bijvoorbeeld ook het zeer succesvolle Slimfix ® Deco isolatiesysteem. Hiermee kunt u uw zolder isoleren, dit is een zeer effectieve manier om uw energierekening te verlagen en uw zolder te verfraaien.

Onze houthandel is leverancier van alle producten van Isobouw. Slimfix ® Deco isolatiesysteem wordt toegepast voor het na-isoleren van hellende daken tussen de gordingen aan de binnenzijde van het dak. Dankzij de decoratieve isolatieplaten en de Deco Klik-profielen kunt u uw zolder in slechts drie stappen isoleren en verfraaien:

Door de EPS kern in de platen is het zeer milieuvriendelijke isolatiemateriaal, omdat het 100 % recyclebaar is.

Op dit moment hebben wij dit niet in voorraad in onze opslag in Elst Gelderland. Maar het is spoedig leverbaar op bestelling.

Heeft u vragen over Slimfix ® Deco isolatiesysteem of heeft u vragen over andere producten van Isobouw, neemt u dan contact op met een van onze medewerkers via het contact formulier of via ons telefoonnummer 0481-450350.