Aanbiedingen & Akties

Regelmatig bieden wij u de mogelijkheid uw hout tegen bijzondere tarieven met aantrekkelijke kortingen aan- te schaffen.
Bekijk ons aanbiedingen-overzicht...

Over Hullenaar Hout

Een begrip geworden in de wereld van 'hout en aanverwante artikelen', mede dankzij de eenvoudige filosofie: "Niet zeggen, maar doen!" Lees meer over ons familie-bedrijf...

Stel ons een vraag

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden graag vrijblijvend al uw vragen over Hout en Hout-toepassingen.
Stel uw vraag

Houthandel Kees v/t Hullenaar Hout, Elst - Gelderland

Maatregelen Coronavirus (Covid 19):

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen zijn er door het RIVM maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Deze maatregelen hebben ook betrekking op de bouwsector en daarmee op uw en onze werkomgeving. Nog onduidelijk is of de huidige maatregelen volstaan of dat aanvullende maatregelen nodig zijn. Ook kan het Corona virus gevolgen hebben voor alle betrokken partijen, voor u als onze relatie, maar ook voor de producten van Kees van ’t Hullenaar hout B.V. Hierdoor is het mogelijk dat overeengekomen afspraken niet met zekerheid kunnen worden nagekomen in verband met bijvoorbeeld productie/ leveringsproblemen van materialen, de inzet van werknemers, het niet langer bereikbaar zijn van adressen of bouwplaatsen door overheidsmaatregelen.

Opvolgen richtlijnen RIVM:

Wij doen er uiteraard alles aan om u te blijven bedienen zoals u van ons gewend bent, maar ook wij hebben maatregelen moeten nemen in deze onzekere tijd. Zo volgen wij de instructies van het RIVM op en wordt er tevens vanuit huis gewerkt. De gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en klanten staat voorop.

Leveren en afhalen goederen:

Vooralsnog blijven wij goederen uitleveren en hebben de chauffeurs geïnstrueerd gepaste afstand te houden en hygiënerichtlijnen te volgen. De afhaalbalie is geopend. Ook hier vragen wij u de instructies van het RIVM te respecteren voor uw en onze gezondheid en veiligheid.

Wilt u afhalen, bestel uw producten vooraf, zodat wij u gepast kunnen blijven bedienen.

Levertijden:

In het belang van u en de bouwsector houden wij levertijden van producenten nauwlettend in de gaten, hierbij opmerkend dat wij niet uit kunnen sluiten dat er overschrijdingen van levertijden kunnen plaatsvinden. Ook transport over de weg, per trein of schip maken hier deel van uit. Wij doen er alles aan u hiervan op de hoogte te houden. Houd ook contact met uw contactpersoon binnen Kees van ’t Hullenaar Hout BV. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wij vertrouwen u voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd en vragen begrip voor de ontstane situatie. Deze crisis is groot en treft ons allemaal. We zullen het met elkaar en voor elkaar moeten doen. Samen sterk!

Met vriendelijke groet, team Kees van ’t Hullenaar Hout B.V.

 

Waar vindt u ons?

Kees van 't Hullenaar Hout B.V.
Kolk 4
6662 WE Elst (Gld)

KVK: 73122300 
BTW: NL825816294B01


Kolk 4
6662 WE Elst (Gld)

T: (+31/0) 481 450 350
F: (+31/0) 481 450 340
E: info@hullenaarhout.nl